Potreben je čas - vzemi si ga!
Te dni se sprašujem zakaj sem jaz izbrala to pot, zakaj ljudje izbiramo določene poti zase in zakaj za vraga nasedamo marketinškim prijemom in čudežnim napitkom, super kremam, super živilom itd...Ker njihove strategije temeljijo na obupanih ljudeh, ko bi vsak rad poskusil in verjel, da nekaj tako čudežnega zares obstaja... No ja, jaz pač rada izbiram težje poti, ker enostavno verjamem vanje, ker lahke poti niso dolgoročne in prinesejo več škode kot koristi. Tako pač je!

Narava nam je dala čudovito telo, ki se samo regenerira in tolerira naše napake, ki jih delamo vedno nova in znova...a če delamo leta in leta napake in mu ne damo časa in pravilne energije, da bi se telo lahko regeneriralo, ga s tem počasi - a vztrajno zastrupljamo ....In zse niti ne obremenjujemo...saj dokler gre gre, ko poči je velikokrat že prepozno in takrat šele začnemo gledati in vidimo..., velikokrat pa nam je dano poskusiti znova, pravilneje, izkoristimo to in bodimo hvaležni. Razna sintetična zdravila, praški in čudežni napitki niso dolgoročna rešitev. Res je hiter efekt na kratek rok, a na dolgi rok....ne samo, da imamo razne jo-jo učinke diet, temveč škodujemo svojemu telesu. Zapomnimo si, narava nam pomaga, narava zdravi-vendar če smo leta in leta grešili ne more biti sedaj čez noč vse ok.


Narava potrebuje čas, naše telo potrebuje čas, da se obnovi regenerira in tudi mi potrebujemo čas, da spremenimo miselnost, prehranjevalne navade, gibanje...

Zakaj se večinoma ne obremenjujemo s tem kaj damo vase, zakaj nam je pomembno samo kaj damo nase- kako nas bodo videli drugi...? Verjetno je to vse naša duhovna pot in rast, ki je potrebna, da se zavemo kaj je prav in kaj ne, da se imamo radi, se spoštujemo, da imamo radi svoja telesa- svoje templje in jih ne zastrupljajmo...

Prava poplava je povsod tudi tako imenovane zdrave prehrane, poplava raznih diet....težko je zbrati kaj je prav in kaj ne, kaj je res in kaj ne... a dejstva ostanejo: živi z naravo in našla se bo pravilna pot. Življenje je lepo in prekratko, da bi se ukvarjali samo s štetjem kalorij in planiranjem diet... treba je življenje živet. Slišim naprimer: ne, jaz pa ne grem na večerjo s prijatelji, ker jaz zvečer ne jem, veš zdravo živim... Pa res? Nastali sta dve skrajnosti: predebeli ljudje in tisti, ki so obremenjeni z zdravo prehrano.

Kaj ti pomaga vso tako imenovano "zdravo življenje", če si ne vzameš tu in tam časa za prijatelje, za družino , za druženje...ja in kaj dobrega pojest in popit ... , saj te nihče ne sili kaj moraš jest, vedno lahko izbereš sebi najbolj primerno hrano...


Prepusti se trenutku in živi življenje!

Kontakt

Informacije na spletni strani

Vse informacije in opisi na spletni strani www.apolonijainfinity.com in elektronskih novicah, na Facebook strani, Instagramu so zgolj informativnega in preventivnega značaja in nikakor niso namenjene kot nadomestilo za nasvete osebnega zdravnika ali drugega zdravstvenega osebja, prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, zdravniško diagnozo ali zdravniški nasvet saj niso izrecno potrjene s strani zdravstvenih organov.

Izdelki in trditve o posameznih izdelkih v elektronskih novicah (Facebook, Instragram) in na spletni strani  ApolonijaInfinity.wordpress.com , niso bili ocenjeni s strani državnih inštitucij in niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranska dopolnila) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).

V primeru, da jemljete še kakšna zdravila in druga prehranska dopolnila, svetujemo, da se pred kombiniranjem le teh posvetujete s svojim zdravnikom.

Telefon

+386 (0)41 317 215

Naslov

Sedež družbe:

Apolosa d.o.o.,

Apolonija Infinity of Chi

Ukmarjeva 6,

1000 Ljubljana

Slovenija

Prostor za svetovanje:

Koper in Ljubljana oz. po dogovoru

Email

Sledite mi

  • Instagram
  • Facebook

© 2020 by Apolonija Infinity of Chi