top of page

Brezplačni webinar

SPOZNAJ 4 KLJUČNE SESTAVINE  PREHRANJEVANJA PO TKM

Na brezplačnem webinarju bom s teboj delila:

4 sestavine, ki jih lahko daš v prakso takoj po webinarju in ti bodo pomagale do bolj zdravega, vitalnega in vitkega telesa: 

 1. Kako deluje telo v 24 urnem bioritmu
   

 2. Kaj so morfologije in zakaj je pomembno, da  poznaš svojo
   

 3. Kako prepoznamo določeno morfologijo in katere so  njene značilnosti 
   

 4. Zakaj so pomembne morfologije v letnih časih in v življenjskem obdobju.
   

Prijava na brezplačni webinar

Na voljo do 7.4.2024

Hvala za prijavo! V kratkem ti pošljem povezavo za webinar na tvoj email.

Tvoja predavateljica na brezplačnem webinarju bom: Apolonija Infinity

Sem Apolonija Brin, certificirana svetovalka Tradicionalnega kitajskega zdravilstva, smer dietetika. 

Moje srčno poslanstvo je,  da ti predam znanje prehranjevanja in ti pomagam na poti k Zdravju in Vitalnosti!

Tudi sama sem s pomočjo TKM v celoti spremenila svoj življenjski slog in prehrano ter enako pomagam svojim strankam. Vso znanje, ki ti ga predajam znotraj Infinity družine, izhaja iz prakse, ne samo iz teorije.

Moj cilj je, da dobiš podporo in vso znanje, da se bolje razumeš, spoznaš svoje telo, tvojo kombinacijo morfologij in  razumeš zakaj deluješ na določen način.

Zdravo prehranjevanje dostikrat deluje komplicirano in zamudno, marsikdo misli, da se mora odreči okusnim jedem. Vendar ni treba, da je tako. 

Morda si nenehno na neki dieti in se ti zdi da zdravo ješ - a  tvoje telo se s tem ne strinja saj si utrujena, brez energije, nimaš zdravih navad prehranjevanja, si v stresu...

Če se  tudi sama soočaš s takšnimi izzivi potem si na pravem mestu.

Vabim te, da skupaj z mano pokušaš  mojo zakladnico znanja.

Irena

Zaradi tega je Svet Lep, ker Si za oporo, ker s strokovnim znanjem podajaš smernice, nas opogumljaš in seveda kreiraš božanske recepte. Meni Si odprla popolnoma nov svet, ki ga Obožujem in ne pade mi ba misel, da bi šla nazaj. Dokler se bom lahko tako prehranjevala je to moj način življenja in grem samo še naprej. Sicer pa telo takoj odreagira, če grešim in me sedaj po naravni poti vodi nazaj v tirnice. Hvaležna, Apolonija Hvala Ker Si❤️❤️❤️👑👑👑🙏🏻🙏🏻🙏🏻💎💎💎💝💝💝 Irena

Jelena

Lansko leto sem se prvic udelezila spomladanskega detoxa. Priznam bilo mi je zelo tezko. Sploh na zacetku prvih 14 dni. Potem je pa kar slo. Letos sem se ga zelo veselila, celo tako zelo da sem zacela ena dan pred vami😄 moram rect, da sem ga oddelala z lahkoto, vse tezave, ki sem jih imela lansko leto jih letos ni bilo. Zato sem se odlocila, da nadaljujem z prehranjevanjem po Kitajski medicini vse leto, da vidim kaksen ucinek bo to imelo, zato bom s to prehrano nadaljevala. Zelo se ze veselim svoje transformacije. Za konec naj povem, da ze 9 let trpim za psoriaticnim artritisom, in da mi je lanski detox pomagal da se je skoraj umiril. Letos pa je popolnoma v mirovanju. Hvalezna in hvala @Apolonija da skrbis za nas.

Polonca

Zate @Apolonija Tkm sem prvič slišala spomladi, ko sem se priključila v tvoj 40 dnevni program razstrupljanja. Poleg okusnih in enostavnih receptov si nam preko msn skupine vsem stala ob strani in nam bila vedno na voljo z odgovori na naša vprašanja. Tvoj program me je tako navdušil, da sem se priključila še v vse nadaljnje programe. Še posebej pa sem navdušena nad stranskimi učinki takšnega prehranjevanja: odličnim počutjem in izgubo teže, kljub težavam s ščitnico😍😁. Hvala ker si😍❤️❤️
bottom of page