top of page

O meni

Moja zgodba

Moje ime je Apolonija Brin, sem certificirana svetovalka Tradicionalnega kitajskega zdravilstva (2. stopnja) – kitajska dietetika; in študiram nutricionizem na International Institute of Naturopathy v Švici, Sem raziskovalka življenja, svoja znanje in izkušnje združujem v celostno svetovanje. Moja strast je Tradicionalna kitajska medicina in Umetnost Zdravega, preprostega prehranjevanja!

Pot raziskovanja me je pripeljala do  diagnostike in zdravja s pravilno prehrano po antični kitajski medicini, katerega znanje nam nesebično predaja Lina Lo Faro, zelo znana italijanska zdravilka, ki je študirala in se usposabljala  za TKM pri svetovno znanih mojstrih. Šest let je delala v bolnici Satje Sai Babe v Bangaloreju v Indiji in ima več kot 40 let zdravilskih izkušenj.

Moje poslanstvo je pomoč in izobraževanje na področju zdravega načina življenja. Izvajam celostna individualna svetovanja, Predavam o zdravem načinu in ravnovesju v  življenju.

Telo je super stroj in ne laže!

Naše telo je en super stroj, ki naše napake zelo dolgo tolerira in jih popravlja, vendar sčasoma, če ga ne pričnemo poslušati, nam pokaže, da smo na napačni poti. Poda nam nekaj simptomov, če jih še vedno ignoriramo  se lahko pojavijo hujša bolezenska stanja. Moje delo je svetovanje o pravilni prehrani, da do teh bolezenskih stanj ne pride (preventiva). Če zbolimo nam pravilna prehrana pomaga, da hitreje okrevamo in nam pomaga odpraviti vzroke bolezni. Z zdravim načinom prehranjevanja si preoblikujemo  in transformiramo svoje telo na optimalno postavo. To je edini način, da spremembe ostanejo dolgotrajne, saj tu ne gre za dieto temveč za spremembo življenjskega sloga. 

Na našem telesu ostajajo zapisi napačne prehrane: napake preteklih obdobij, če smo  jemali antibiotike, imeli stres, če ima naše telo premalo vode, kje so energetski zastoji, česa vaše telo ne presnavlja,.  Če jih poznamo lahko pomagamo telesu s pravilno prehrano, da odpravimo ta energetski zastoj in preprečimo  nastanek  bolezni.

Na svetovanju določim vašo morfologijo po TKM, izločim hrano, ki se je morate izogibati in poudarim katera hrana je prava za vas. Ker je naše telo zemljevid organov in si zapiše vse napake, opravim pregled celega telesa: obraz, jezik, oči, ušesa, stopala in pregledam, glede na težave, še celotno telo. S pravilno prehrano in preventivo dovolimo telesu da se samo regenerira in opravlja svoje funkcije nemoteno.

Dolgo, srečno ter vitalno življenje se prične z zdravim načinom prehrane, gibanjem in znanjem kako živeti v ravnovesju z naravo!

(P)Ostani zdrav-a in hvala, ker si 

Green Goodness
bottom of page