top of page

Prehransko svetovanje za podjetja

Danes preverjeno vemo, da ugodnosti zaposlenih za zdrav življenjski slog in zdravo prehrano  zmanjšujejo stroške bolniških,  povečujejo produktivnost in izboljšujejo zadovoljstvo zaposlenih. 

Menim, da si vsako podjetje (vodstvo in lastniki) želi, da bi njihovi zaposleni, njihova telesa in njihov nivo energije odražali uspeh, ki ga sicer doživljajo v poslovnem svetu. 

IMG_3701_ppp.jpg

Uspešen  posel gradijo vitalni in zdravi zaposleni

Zdravje zaposlenih je ključno za optimalno delovanje podjetja.

91 % prebivalstva se prenajeda, ima kronično stanje ali bolezen, slabo 
prehrano ali čezmerno telesno težo. Z 1/2 posameznikov, ki delajo na daljavo, brezposelnostjo na najvišji točki po veliki depresiji, recesijo se bodo stvari samo še poslabšale. 

 

Vodstvo podjetja si prav gotovo želi imeti tim, ki je zdrav, vitalen, poln energije, kreativnosti in ni pogostno odsoten zaradi različnih bolezni.


Pri tem ima hrana zelo velik vpliv. Hrana nam daje ali jemlje energijo, s hrano se zdravimo ali zastrupljamo in ja, hrana ima zelo velik vpliv na možganske funkcije, koncentracijo, našo kreativnost, energijo in vitalnost.

Kako bomo obrnili ta trend? Predstavljajte si, da imate osebno svetovalko za prehrano, ki vaše zaposlene vodi prek predavanj in individualnih svetovanj k zdravi prehrani. 


Program Prehransko svetovanje za podjetja je prilagojen posameznemu podjetju v duhu “Uspešen posel gradijo vitalni in zdravi zaposleni”,
kjer naučim zaposlene principe zdrave prehrane na dolgoročni ravni. Naučim jih kako si s pravilno prehrano dvignejo energijo, vitalnost in  kako odpravijo izzive, ki jih imajo z zdravjem, da ne pride do izgorelosti in drugih bolezni sodobnega časa.

Pridružite se stotinam zadovoljnih strank!

Hitro in enostavno

Preverjeni program, priporočila in smernice kdaj in kako se prehranjevati

Prilagojeno posamezniku

Verjamem v osebni pristop, ker smo si različni in imamo različne izzive

Podpora skupnosti

Za vaše podjetje odprem tudi posebno pogovorno skupino, kjer lahko delijo svoje izkušnje, težave in vprašanja

Kako deluje

Green Juices

1

Predavanja

Za vaše podjetje pripravim predavanja o zdravi prehrani (v živo ali online). Sledim načelom Tradicionalne kitajske medicine, kjer imam odlične rezultate z več sto strankami.

Omogočite vašim zaposlenim dostop do znanja o zdravi prehrani in jim pomagajte do boljšega zdravja na vseh področjih. 

2

Individualno svetovanje za zaposlene

Prehrana je ključna za zdravje. Z vašimi zaposlenimi sodelujem individualno preko spleta, ugotovim njihjove specifike, primanjkljaje, težave in pripravim prilagojen plan, ki deluje prav zanje.

 

Pomagam jim razumeti, kje delajo napake in kako jih preprosto in dolgoročno odpraviti.

3

Predavanja + individualno svetovanje

Ta produkt celovito pokriva tako predavanja kot individualna svetovanja. Znanje pomaga vašim zaposlenim, da lažje osvojijo smernice, ki jim pomagajo vzpostaviti zdrav način prehranjevanja in življenja. Z individualnimi svetovanji pa nato pogledamo še specifike in izzive posameznika in pripravim plan za vsakega posebej.

Zaposleni cenijo ugodnosti, ki njihovemu življenju dodajo vrednost – na delovnem mestu in doma. Z njimi vzpostavim odnos in jih podpiram na njihovi individualni poti k boljši prehrani in počutju. Poleg tega se na poti zabavamo, kar dokazujejo izjave naših zadovoljnjih strank.

 

Pogovorimo se, kako vam lahko pomagam izboljšati lojalnost in zavzetost zaposlenih ter se boriti proti naraščajočim stopnjam izgorelosti, stresa in bolezni.

 

»S prehrano po (TKM) tradicionalni kitajski medicini sem se srečal, ko sem imel zdravstveni izziv z želodcem in črevesjem. Pomoč sem poiskal pri Apoloniji, ki me je seznanila z načinom pravilnega prehranjevanja. Ob pregledu sem dobil vpogled, kaj mojemu telesu ustreza in kaj mu škodi. Iz prehrane sem izločil snovi, ki so škodovale meni in mojemu zdravju. Bolečine v želodcu in črevesju so postopoma pojenjale. Nad smernicami, ki sem jih prejel od Apolonije, sem bil navdušen. Rezultati so bili vidni na večih področjih. S pravilnim prehranjevanjem sem uspel izgubiti tudi nekaj odvečnih kilogramov. Znanje, ki sem ga prejel, je doživljenjsko in mi bo vedno v pomoč ob kakšnem drugem zdravstvenem izzivu.«

Luka, Logatec

Healthy Food

Zakaj sem drugačna?

Ponujam najhitrejši in preverjeni način za dvig dobrega počutja in zdravja zaposlenih

Poudarjam osebni pristop, z zaposlenimi gradim odnose, zaupanje v kombinaciji s strokovnostjo o zdravi prehrani. Tako imajo vaši zaposleni nekoga, ki mu lahko zaupajo in se zanašajo nanj.​

Vaši zaposleni bodo imeli posvete z mano, kjer bom ocenila njihovo trenutno stanje in težave ter jim zgradila prilagojen načrt obrokov ter način prehranjevanja, ki jim bo pomagal doseči svoje cilje.

 

Plan bo prilagojen za posameznika, upoštevajoč faktorje kot so kronične bolezni, alergije in preference. Tako bomo ustvarili popoln plan prehranjevanja za vsakega zaposlenega, ki ga boste vključili.

Več o meni

bottom of page