top of page

AKTUALNI SPLETNI PROGRAMI

Izdelek brez naslova - 2023-01-10T074549.102.png

SPLETNA ŠOLA ZDRAVE PREHRANE PO TKM 

Na voljo celo leto

Spletno predavanje   in možnost praktične delavnice

 

Se ne znajdeš v poplavi informacij in raznih diet? Si želiš razumeti principe antične tradicionalne kitajske medicine in jih prenesti v vsakodnevno življenje? 

Namenjeno vsem, ki želijo razumeti s katero hrano podpremo določen organ, v katerem letnem času in mesecu nas podpira določena hrana, katere morfologije si, kdaj je potrebno jest in katero hrano in še veliko več.

S spletnim programom  te bom popeljala in ti dala znanje o prehrani, prehranski kodi, osnovno   znanje o TKM, morfologijah, meridianih, zdravju in vitalnosti ...

Vrednost programa je 600 eur, znižana na samo 250 eur.

✌️Tudi tisti, ki ste program Osnove TKM ali Šolo zdrave prehrane Online že kupili imate sedaj priložnost svoje znanje nadgraditi s praktično delavnico.

Kako  ugotovimo morfologije v praksi, kakšni so znaki deficitov na telesu, kaj nam kažejo jezik, koža, oči, stopala, abdomen, kako si masirati črevesje, maternico in abdomen...vse to in še več bomo predelovali  na individualni delavnici.

Na voljo bo nekaj terminov in boste izbrali svojega oz. se boste lahko odločili za čisto individualno srečanje.

 

Hibridni program je na voljo za 350 eur

Doplačilo 100 eur je za Nadgradnjo Online programa s praktično delavnico 250+100.

 

Za doplačilo oz nadgradnjo mi piši na email ApolonijaInfinity888@gmail.com

Osnovna cena za spletno šolo:

CENA: 250€

PREHRANA Za ZIMO in LEDVICE

Od 13.11.23 do Sredine Februarja 2024

Tvoje baterije v telesu so ledvice!

Kakšne so polne, na pol polne, ali ti zmanjkuje energije?

Segrejmo naše telo in pazimo, da ne praznimo naših baterij- ledvic!


Ledvica so zelo pomemben organ, saj hranijo našo življenjsko esenco in vitalno energijo. Ledvicam najbolj škoduje strah, mraz, sladkor, stres. Ledvica uravnavajo hormone (tudi ščitnico!), kosti, kostni mozeg, možgane, lase, sluh, zobe, reproduktivne organe. So organ pomlajevanja, dobrega počutja in prenove, povezane s plodnostjo in ustvarjalnostjo. Zdrava ledvica so ključna , da lahko zadane projekte izpeljemo do konca ( zdrava jetra so ključna, da se premaknemo in s projekti pričnemo). Neplodnost je vedno povezana s primanjkljajem ledvične energije, zato je v tem primeru nujno krepiti ledvica. Ledvica so ključna za vse tekočine v telesu, tudi za kri-Či, le ta mora biti vedno lepo tekoča in ne gosta, da nemoteno kroži po našem telesu. Ledvična esenca vpliva na lase, ki jim daje vitalnost s krvjo, ki jih hrani, zato zdravi in lepi lasje odražajo stanje teh dveh organov. Zato se bomo v teh 30 dneh druženja učili kako segrevati ledvica in jih krepiti. Družili se bomo skoraj tri mesece, saj vas bom po novem letu zopet spodbudila , da se bomo  postavili nazaj v ravnovesje in se pripravili na pomladno razstrupljanje

S pravo hrano bomo podprli tudi naše strahove, da se jih bomo lažje znebili- saj ti ničemur ne služijo - temveč nam samo škodijo.

Za prednaročila do 31.10. imaš s kodo: PRVEPRIJAVE, 10 eur, popusta

CENA: 70€

Kopija izd_edited.jpg
Izdelek brez naslova - 2023-10-20T171252_edited.jpg
Dodajte naslov (3) (1).png

PAKET 5 E-KNJIG RECEPTOV PO TKM

Na voljo celo leto

Komplet vseh 5. spletnih knjig Receptov v podporo našim organom in telesu, vas bo vodil skozi  letne čase po načelih tradicionalne kitajske medicine.

Tako vam ne bo nikoli zmanjkalo idej kaj dobrega, enostavnega  in zdravega pripraviti. E knjige so vedno s teboj in vsako leto, ob sezonah jim dodajam Nove recepte- zato jim pravim ŽIVE E-knjige.

Redna cena 74,50 EUR, v tej posebni paketni ponudbi 

CENA: 65 EUR

PAKET 5 PROGRAMOV
Celoletna spremljava skozi 5 spletnih programov

Na voljo celo leto

Naj ti pomagam na poti sprememb svojih navad v zdrave  za dolgoročno zdravje in vitalnost.

Včasih so rekli,  da je navada železna srajca- a ni nujno,  da je tako. Navade se kreirajo najmanj 21 dni, vendar, da jih utrdimo je potreben čas. 

V skupini z mojo pomočjo, ki te vodim, te podpiram, ti dajem dodatna znanja, te opolnomočim,  sem tu zate, za vsa vprašanja in dvome je veliko lažje utrditi nove navade. 

Skupina nam daje dodatno moč, povezanost in veliko več idej, kot  če se lotimo  tega sami.  

Že več let vodim preverjene programe po načelih  antične kitajske medicine, skozi celo leto: glede na letne cikle in morfologije in izkušnje kažejo, da vam je veliko lažje če greste skozi vseh 5 programov. Tako se opolnomočite z vsem znanjem, podporo in se naučite  kako  se zdravo prehranjevati v vsakem letnem ciklu in morofologiji.

Hrana temelji na polnovredni rastlinski prehranin je pretežno vegeterijanska.

V tradicionalni kitajski medicini  je ključ do zdravja 5 elementov  in tudi skozi 5 ciklov gremo skozi leto.

1. program je pomladni detox spomladi: 40 dni razstrupljanja do velike noči . Prehrana za Jetra (Februar,marec, April)

2. program je poletni program: Vitki in Vitalni v poletje, Prehrana  za Srce (maj, junij, julij)

3. program: Prehrana za Vranico &Želodec v poznem poletju

   ( 15.8.- 30.9.)

4. program: Jesenski detox in Prehrana za Pljuča

 (Oktober, November)

5. program: Prehrana za zimo in ledvica (  sredina novembra, december, januar in sredina februarja)

 

Cena posameznega programa  znaša 70 € 

Programi po redni ceni : 5x 70€ = 350 

V paketni ponudbi vseh 5 Programov znaša

CENA: 300€

V ceno pa je dodana še Bonus ponudba: 

1 ura individualnega posveta preko spleta ( v vrednosti 70€)

Dodajte naslov (1)_edited.jpg
5 SMORFOLOGIJ IN 24 URNI BIORITEM (4).png

24 URNI BIORITEM IN5 MORFOLOGIJ V TRADICIONALNI KITAJSKI MEDICINI

Na voljo skozi celo leto

Program je namenjen vsem, ki še ne poznate tradicionalne kitajske medicine in njenega delovanja. 

S tem programom boste dobili vpogled kako naše telo deluje, kaj so to morfologije in s tem razumeli bolje sebe in svoje bližnje.  

Prav tako boste spoznali 24 urni bioritem, ki je povezan z delovanjem naših organov, čustev in seveda tesno povezan s prehrano.

CENA: 19€

JESENSKO RAZSTRUPLJANJE in prehrana za  PLJUČA

Od 02.10. do  31.10.2023 (aktualen do sredi novembra!)

Danes težko jemo zdravo. Takrat organi ne delujejo optimalno in telo počasi »drsi« v bolezen. Vsepovsod dobimo informacije o prehrani, ki pa so velikokrat napačne. Razne diete, hitre rešitve rešujejo samo posledice, čez čas povzročijo še dodatne probleme  in ne odpravljajo vzrokov. 

Prvi korak v pravo smer je razstrupljanje – 30 dnevni  Jesenski delni post s katerim regenerirate telo, da lahko deluje optimalno. V teh dneh bomo razstrupili naše telo in jetra s pomočjo delnega postenja in tradicionalne kitajske medicine. Prehranjevali  se bomo s hrano, ki Pljuča ( ki so sedaj šibka)  in naše telo podpira ter krepi (pretežno vegetarijansko in vegansko).

 

S programom prejmete Znanje, Jedilnike, Recepte in mojo Dnevno Podporo v času trajanja Programa.

Ogromno boste izvedeli o morfologiji  pljuč,  ki so v tem obdobju. Dotaknili se bomo tudi našega mentala, našega energetskega in duševnega telesa in spoznali razne tehnike, ki vam bodo lahko v tem času v pomoč.  V Facebook skupini : Jesensko razstrupljanje 2023 se bomo družili 30 dni, se spodbujali in dajali nasvete, fotografije obrokov in odgovarjala vam bom na vaše komentarje, izzive in  vprašanja.    

 

 

CENA: 70€

Izdelek brez naslova (54).png
Osebno individualno prehransko svetovanje po načelih TKM (4).png

SPLETNA KNJIGA RECEPTOV ZA POMLAD, V PODPORO JETROM, PO NAČELIH TKM

FEBRUAR - MAJ

Ekskluzivna ŽIVA  spletna knjiga, ki se letno z letnimi časi dopolnjuje z novimi recepti. Recepti so okusni in enostavni, sezonski in načeloma vegeterijanski. Sestavljeni so  po načelih tradicionalne kitajske medicine.

V tej knjigi delim z vami recepte, ki so v podporo jetrom, ki so najšibkejša v času pomladi med februarjem in majem.

Recepti so preverjeni, preprosti, hitri in zdravi.

CENA: 14,90 €

SPLETNA KNJIGA RECEPTOV, ZA POZNO POLETJE IN V PODPORO VRANICI, PO NAČELIH TKM

Avgust - oktober (za osebe, ki imajo vranico v deficitu pa priporočam kombiniranje receptov iz nje skozi celo leto)

ŽIVA  spletna knjiga, ki se letno z letnimi časi dopolnjuje z novimi recepti. Recepti so okusni in enostavni, sezonski in načeloma vegeterijanski. Sestavljeni so  po načelih tradicionalne kitajske medicine.

V tej knjigi pokrivam recepte, ki so v podporo vranici. ta je najšibkejša konec poletja med avgustom in oktobrom, priporočam pa vsem, ki imajo deficit v vranici skozi vse leto. Za vse, ki vas veliko skrbi, ste nezaupljivi in pretirano razmišljate, imate slab spomin ali koncentracijo (to so vse znaki vranice v deficitu) in ta hrana vas bo podprla.

CENA: 14.90€

Healthy assortment of yellow foods
Fresh Strawberries

SPLETNA KNJIGA RECEPTOV ZA POLETJE, V PODPORO SRCU, PO NAČELIH TKM

MAJ-AVGUST

Ekskluzivna ŽIVA  spletna knjiga, ki se letno z letnimi časi dopolnjuje z novimi recepti. Recepti so okusni in enostavni, sezonski in načeloma vegeterijanski. Sestavljeni so  po načelih tradicionalne kitajske medicine.

V tej knjigi delim z vami recepte, ki so v podporo srcu, kij je  najšibkejši v času poleti - predvsem od maja do sredine avgusta.

Recepti so preverjeni, preprosti, hitri in zdravi.

CENA: 14,90 €

SPLETNA KNJIGA RECEPTOV ZA JESEN, V PODPORO PLJUČAM, PO NAČELIH TKM

OKTOBER-NOVEMBER

Ekskluzivna ŽIVA  spletna knjiga, ki se letno z letnimi časi dopolnjuje z novimi recepti. Recepti so okusni in enostavni, sezonski in načeloma vegeterijanski. Sestavljeni so  po načelih tradicionalne kitajske medicine.

V tej knjigi delim z vami recepte, ki so v podporo pljučam, ki so  najšibkejša v jesenskem času - predvsem od oktobra do novembra. 

V tem času je pomembno da se izogibamo hrane ki pljuča sluzi ( moke in mlečni izdelki, sladkor), da spomladi ne bomo imeli težav z alergijami

Recepti so preverjeni, preprosti, hitri in zdravi.

CENA: 14,90 €

Osebno individualno prehransko svetovanje po načelih TKM (31).png
Osebno individualno prehransko svetovanje po načelih TKM (33).png

SPLETNA KNJIGA RECEPTOV ZA ZIMO, V PODPORO LEDVICAM, PO NAČELIH TKM

NOVEMBER-FEBRUAR

Ekskluzivna ŽIVA  spletna knjiga, ki se letno z letnimi časi dopolnjuje z novimi recepti. Recepti so okusni in enostavni, sezonski in načeloma vegeterijanski. Sestavljeni so  po načelih tradicionalne kitajske medicine.

V tej knjigi delim z vami recepte, ki so v podporo ledvicam, ki so  najšibkejše v zimskem času - predvsem od novembra do februarja. 

V tem času je pomembno,  da se izogibamo hladne hrane in pijače ter jemo čim več juh in jedi na žlico. 

Recepti so preverjeni, preprosti, hitri in zdravi.

CENA: 14,90 €

bottom of page