40 dnevno spomladansko razstrupljanje

22/02/2021 - 02/04/2021

Voden spletni program, kjer bomo s pomočjo delnega posta po principih tradicionalne kitajske medicine, podprti z znanjem se temeljito razstrupili in okrepili jetra. Za prijavo in dodatne informacije klikni na spodnji gumb.

Cena:

€ 59,90

Spletna knjiga - Kuharski recepti za zdrava jetra

KMALU - MAREC 2021

Izšla je ekskluzivna spletna knjiga

Kuharski recepti za zdrava jetra

Cena:

€ 14,90

30 dni prehrane za jetra

Marec - maj 2021

Se vam zdi razstrupljanje prenaporno? Spletni program za vse, ki vseeno želite narediti nekaj zase, si okrepiti jetra in telo. Za prijavo in dodatne informacije klikni na spodnji gumb.

Cena:

€ 35,00

Prehrana in morfologije za otroke po načelih TKM

Na voljo skozi vso leto

Edinstven spletni program, kjer se boste naučili kako prepoznati morfologije otrok in spoznali optimalno prehrano za njih po načelih tradicionalne kitajske medicine.

Cena:

€ 45,00

Kontakt

Informacije na spletni strani

Vse informacije in opisi na spletni strani www.apolonijainfinity.com in elektronskih novicah, na Facebook strani, Instagramu so zgolj informativnega in preventivnega značaja in nikakor niso namenjene kot nadomestilo za nasvete osebnega zdravnika ali drugega zdravstvenega osebja, prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, zdravniško diagnozo ali zdravniški nasvet saj niso izrecno potrjene s strani zdravstvenih organov.

Izdelki in trditve o posameznih izdelkih v elektronskih novicah (Facebook, Instragram) in na spletni strani  ApolonijaInfinity.wordpress.com , niso bili ocenjeni s strani državnih inštitucij in niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranska dopolnila) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).

V primeru, da jemljete še kakšna zdravila in druga prehranska dopolnila, svetujemo, da se pred kombiniranjem le teh posvetujete s svojim zdravnikom.

Telefon

+386 (0)41 317 215

Naslov

Sedež družbe:

Apolosa d.o.o.,

Apolonija Infinity of Chi

Ukmarjeva 6,

1000 Ljubljana

Slovenija

Prostor za svetovanje:

Koper in Ljubljana oz. po dogovoru

Email

Sledite mi

  • Instagram
  • Facebook

© 2020 by Apolonija Infinity of Chi