top of page

Vas daje jesenska utrujenost?

Updated: Mar 27, 2023


Ste tudi vi eni izmed mnogih, ki čutite utrujenost in vam zmanjkuje energije? Pojav jesenske utrujenosti ni tako redek, pravzaprav je utrujenih, bolnih, brez energije, izgorelih ljudi čedalje več.


Poglejmo naokrog... listje pada z dreves, narava se počasi umirja.... se pripravlja na počitek. Kaj pa človek? Mi skozi celo leto drvimo, hitimo.... ne znamo se umiriti...

Naravno je, da se tudi mi počasi umirimo, vzamemo kakšno dobro knjigo v roke, si skuhamo čaj in preprosto počivamo.

Ob pravilni prehrani, ravnovesju v življenju, če se znamo izognit stresu oz. ga omiliti potem ne bi smeli biti utrujeni.

Če pa smo utrujeni a se pravilno prehranjujemo, nam hoče telo nekaj sporočiti , da si vzemimo čas zase, se spočijmo, da bomo lahko zmogli vsakodnevne aktivnosti, brez prehladov in bolezni. Naučimo se poslušati svoje telo, hvaležno nam bo. Telo ve in nam vseskozi sporoča signale, ne preslišimo jih.

Kaj pa spomladanska utrujenost? To je nekaj drugega. Takrat se narava prebuja in tudi mi bi se morali počutiti polni energije, vendar če pozimi ne počivamo dovolj, če pozimi jemo prepozno ( dan zunaj se skrajša in je potrebno imeti prej zadnji obrok) in se nepravilno prehranjujemo potem smo spomladi utrujeni, bolni....težave se kar vrstijo....


Ne pozabimo bioritem telesa in organov ter cikli narave so zelo pomemben del nas, poslušajmo svoje telo in ga spoštujmo!


Hvala, ker ste❤️, ostanite zdravi!

Apolonija


Če čutiš jesenko utrujenost je morda tradicionalno jesensko razstrupljanje prava pot k vitalnosti, zdravju in več energije.

Za več pobrskaj na moji strani apolonijainfinity.com/spletni-programi
Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page